Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

NAGYON SÜRGŐS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
448
Az ABCD négyzet sikjára merőlegest állitunk, amelyen felvesszük az AP=8 cm szakaszt. Ha AB=6cm, határozzátok meg : a) d(P,B), d(P,C). d = távolság
b) a P pontnak a négyzet köré irt kör középpontjától mért távolságát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Itt megnézheted a választ:
https://www.geogebra.org/m/gwszhmva
0