Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
511
A 717. feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
150 g 15 fokos víz + x g 80 fokos víz = (150+x) g 30 fokos víz.

`150*15` + `x*80` = `(150+x)*30`

80x+2250 = 30x+4500

50x=2250

x=45

1