Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
3036
Mekkora a térfogata egy 8100kg tömegű tömör aluminiumhengernek?
Válaszokat előre is köszönöm!:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
malumínium= 8100 kg
ρalumínium= 2700 kg/m3

Valumínium= malumínium / ρalumínium = 8100 kg / 2700 kg/m3 = 3 m3
2