Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Általános iskola » Matematika
625
Írd fel normálalakban!
13,122
456,011
3,155
347,23
0,255
0,000028
56000
0,002
25,01
10000000
0,3003
5002
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
13,122= `1.3122*10^1`

456,011= `4.56011*10^2`

3,155 = `3.155*10^0`

347,23 = `3.4723*10^2`

0,255= `2.55*10^(-1)`

0,000028 = `2.8*10^(-5)`

56000 = `5.6*10^4`

0,002 = `2*10^(-3)`

25,01 = `2.501*10^1`

10000000 = `10^7`

0,3003 = `3.003*10^(-1)`

5002 = `5.002*10^3`
0