Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valakii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
464
Szerkesszetek ABC háromszög paralelogrammát átlói(1)=4 cm átló(2)=6,8 a közrezárt szög=120°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kicsit "cseles" a megoldás, de remélem érthető:
0