Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Általános iskola » Matematika
811
Sziasztok!
Írd fel normálalakban!
13,1
0,131
1310
5,4
540
0,054
401
4,1
4010
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
13.1 = `1.31*10^1`

0,131 = `1.31*10^(-1)`

1310 = `1.31*10^3`

5,4 = `5.4*10^0`

540 = `5.4*10^2`

0,054 = `5.4*10^(-2)`

401 = `4.01*10^2`

4,1 = `4.1*10^0` (de ott lehet, hogy kihagytál egy nullást)

4010 = = `4.01*10^3`
0