Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
520
Remmelem latthato igyy a keppp
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`4^(2015)` = `2^(2*(2015))` = `(2^(2015))^2`



1+3+5+7+..+37 =

`a_1` = 1

d=2

`S_(19)` = `(1+37)*19/2` = `38*19/2` = `19*19` = `19^2` Négyzetszám.
0