Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika: 20-as feladatban kérnék segítséget.

Főoldal » Középiskola » Fizika
355
20-as feladatba kérném segítségeteket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F_ö=F-F_s=F-μ*m*g`
`F_ö=m*a`
`a=(30-0,2*6*10)/6=3 m/s^2`
`v=v_0+a*t=6m/s+3m/s^2*2s=6m/s+6m/s=12m/s`
`s=v_0*t+a/2*t^2=6m/s*2s+(3m/s^2)/2*(2s)^2=12m+6m=18m`
0