Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
446
Ezt meg tudná valaki nekem oldani?

24,5/4=15/x

Ezek törteket próbálnak szimbolizálni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`24.5/4` = `15/x`

szorozz keresztbe

`24.5*x` = `15*4` = 60 ( osztod 24,5-del)

x= `60/24.5` = 2,45
0