Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki írna nekem pár feladatot?

Főoldal » Középiskola » Matematika
706
Szeretnék segítséget kérni,abban hogy valaki írna-e nekem pár matek feladatot mégpedig mert dolgozatot írok matekből az egyenlő együtthatók módszeréből,és ha kérhetném a megoldást is oda írnátok hogy le tudjam ellenőrizni ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, ., stb, gyakorlás, egyenlő együtthatók, egyenlő
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2

1)
7x+5y=12
x=1
2)
7x+6y=24
7x+y=4
3)
5x+6y=11
x+y=2
4)
5x+6y=28
2x+2y=10
5)
3x+4y=20
x+3y=5,41(6)
6)
2xˇ2+3x+1=0
y+3x=12

7)
6x + 5y = 13
8x + 3y = -1

8)
24x + 20y = 52
24x + 9y = (-3)



Megoldások: x,y: 1)1,1; 2) 0,4; 3) 1,1; 4) 2,3; 5) 15/4,5/3; 6) x1=-1/2,x2=-1, y1=15, y2=27/2; 7) -2,5; 8) -2,5;
1