Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SŰRGŐS

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, összeadod az összes számot 3+2+1+1+2+3+0= 12 fő vett részt a foglalkozásokon.

b, A barna körben van 1+2+3 = 6; 6 gyerek használt barna színt. Az összes résztvevő 12, akkor a valószínűség: `6/12` = `1/2`

c, Ami nincs kék, az 1+3+0=4 résztvevő. Ezen belül amin van zöld, az 1+3= 4. Ekkor a valószínűség `4/4` = 1. Biztos, hogy amiben nincs kék, abban van zöld.
0