Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SŰRGŐS

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, első helyre 4 számjegy kerülhet, másodikra 5 (a 0 is), harmadikra 5, negyedikre 5. Ez összesen: `4*5*5*5`=500 szám.

b, első helyre 5 számjegy kerülhet, másodikra 5, harmadikra 5, negyedikre 5. Ez összesen: `5*5*5*5`=625 szám.

c, első helyre 4 számjegy (0 nem), másodikra 5, harmadikra 5, negyedikre 5. Ez összesen: `4*5*5*5`=500 szám.
1