Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tud valaki segíteni, nem értem.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
434
Számíts ki a téglatestek térfogatát, ha az egy csúcs án találkozó éleik : 1m, 548cm 20dm.

Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a= 1 m

b= 548 cm = 5.48 m

c= 20 dm = 2 m

V= `abc` = `1*5.48*2` = 10.96 `m^3`
0