Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
698
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A
1 · a = a

B
Ha egy zárójelben lévő összeget megszorzunk egy számmal, akkor az egyenlő lesz a szám szorzata az első számmal és a szám szorzata a második szám összegével.

C
1/2 : 3 =1 / (2·3) = 1 / 6

D
a·b:c·d = (a·b:c)·d = a·(b:c·d)
Módosítva: 9 éve
0