Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
3176
hogy kell bevinni az egeszet a tortbe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Pl.

3 `4/5` = 3 egész és `4/5`

három egész az hány ötöd? szorozd össze

3= `3*(5/5)` = `15/5`

3 `4/5` = 3 + `4/5` = `15/5` + `4/5` = `19/5`
0