Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
482
hogy kell megoldani ezt a feladatot (3gyok2-gyok8)x gyok2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
pls
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(3*root()(2)-root()(8))*root()(2)` = `(3*root()(2)*root()(2))-(2*root()(2)*root()(2))` = `root()(2)*root()(2)` = 2

`root()(2) * root()(2)` = 2

`root()(8)` = `2*root()(2)`
0