Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy kell megcsinálni?

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
443
Elkezdeni sem tudom, nem tudom milyen képletet használjak. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`ΔV\ =\β*V_0*ΔT`
`A*Δl\ =\ 3*α*V_0*ΔT\ \ \ \ ⇒\ \ \ \ A\ =\ (3*α*V_0*ΔT)/(Δl)`
Az adatokkal:
`A\ =\ (3*1,1*10^-3 1/(°C)\ *\ 5*10^-1*cm^3*1\ °C)/(10^-1\ cm)`
0