Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
378
Sziasztok,tudnátok ebben segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1 másodperc alatt 5 métert tesz meg.

Mennyi idő alatt tesz meg a 7 km-t (7000 m-t)?

x= `7000/5` = 1400 másodperc (= 23 perc 20 másodperc)
2