Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Igaz-hamis villámkérdések

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
617
1. Igaz-e általában két mátrix esetén? : A˙B=B˙A
2.Igaz-e? : A természetes számok halmaza kontinuum számosságú.
3. Milyen alakban lehet komplex számok gyökeit keresni?
4. Hogyan számoljuk egy mátrix D11 adjungált aldeterminánsát?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
1) nem igaz 2x3*3x2=3x3, 3x2*2x3=2x2
2) nem igaz tudsz olyan 2 elemet mondani ami között már nincs több elem
3) a+bi és r*(cos(f)+i*sin(f))
Módosítva: 9 éve
1