Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek egy tagú vagy több tagú kifejezés algebrai k

Főoldal » Általános iskola » Matematika
499
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
O: 6-`3/2*(-2a)` = 6+3a = 3a+6

Á: `(-3)*(-2-a)` = 6+3a = 3a+6

E: 3a-6

B: 9a-6(a+1) = 3a-6

É: 2a-2b

T: 3b-3a-b+a = 2b-2a

L: -6+3a =3a-6

Ö: 2b-2a

B: 3a-6

N: 3a+6

N: 2a-2b

Ő: 3a-6

A: 3a+6

E: 2b-2a

M:2b-2a

C: 3a+6

A többinek a végét nem látom.-.
0