Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
442

0, 1, 2, 4
a, hany 4jegyu?
b, hany paratlan?
c, hany 2000nel nem kisebb

12ember 5fos csapat kell
a, ?fk
b, ?fk ha jozsi aki egy a 12bol muszaj hogy a csapatban legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1/a
3*3*2*1=18
1/b
Az utolsó helyen 1es áll
2*2*1=4
1/c
Az első helyen vagy 2es vagy 4es allhat
3*2*1 + 3*2*1= 6+6= 12
2/a
(12 alatt az 5)= 792
2/b
Ha 12 ember közül 1 biztosan a csapat tagja lesz, akkor mellé kell választani a maradék 11 emberből 4et az ötfős csapatba
(11 alatt a 4)= 330
1

Ha az első feladatban a számjegyek ismétlődhetnek, akkor
1/a
3*4^3= 192
1/b
3*4^2= 48
1/c
2*4^3=128
1