Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd fel a számokat 10, illetve 1 törtvonal 10 hatványai segítségével majd végezd el a számítást !Az eredményt is hatványalakban add meg !

Főoldal » Általános iskola » Matematika
738
100 000 × 1000 000
1000 000 000 : 100 000
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Valaki, pls
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
100 000 * 1 000 000 = 105 · 106 = 1011

1 000 000 000 : 100 000 = 109 : 105 = 104
0