Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nyolcadikos matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
734
21+7x=2(x-3)+48-4(3-x)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
21+7x=2x-6+48-12+4x kibintottam
21+7x=6x+30 összevontam az azonosakat
x=9 (-6x és -21 mindkét oldalból)
0