Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
1. Alfeladata kellene a megoldáshalmazokat...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A=[-4;6[
B=]-6;0]
C=F0;8]
D=]-2;3[
E=]3;6]
A∩B=[-4;0]
A∩D=]-2;3[
B∩C={0}
A∪C=[-4;8]
B∪C=]-6;8]
A∪D=[-4;6[
A∩C∩D=[0;3[
D∪E=]-2;6] \{3}
B∩E=∅ (nincs közös rész)
1