Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!!8-os matek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
előre is köszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek,8,Halmazok
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
60 diák közül 60 % (36 db) nincs + órája 40%-nak (24 db) van...
1/4 mind a kettő vel tanul azaz 24*(1/4)=6
18 maradnak akik csak egy egyet tanulnak.
18/2-12=3 a Cselgáncs
3+12=15 A Kémiába
a)15/60=0,25=25%
b.) 18/60=0,3=30%
c.) 60% első mondat
d.) CSAK kémia 15 db van 25%
2