Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd fel a hányadosokat hatványalakban ! Határozd meg az értéküket !

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1115
3⁴ törtvonal 3² 7² törtvonal 7⁰
2⁵ törtvonal 2⁰
5⁵ törtvonal 5⁴ 10⁶ törtvonal 10²
2⁴ törtvonal 2⁴ 10¹⁰ törtvonal 10
6⁴ törtvonal 6³
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
nem, SEGÍTSETEK, pls, DE, volt, törtvonal, remélem, érthető
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`3^4/3^2` = `3^2` = 9

`7^2/7^0` = `7^2` = 49

`2^5/2^0` = `2^5` = 32

`5^5/5^4` = `5^1` = 5

`10^6/10^2` = `10^4` = 10000

`2^4/2^4` = `2^0` = 1

`10^(10)/10` = `10^9` = 1000000000

`6^4/6^3` = `6^1` = 6
0