Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd fel a szorzatokat hatványalakban . határozd meg a szorzatok értékét

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1421
¹2³×2² 2⁴×2¹ 3²× 3⁴ 5×5⁴ 6² × 6² 10² ×10⁴ 10 × 10⁶ × 10²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Valaki, pls
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2³×2² = `2^5` = 32

2⁴×2¹ = `2^5` = 32

3²× 3⁴ = `3^6`= 729

5×5⁴ = `5^5`= 3125

6² × 6² = `6^4` = 1296

10² ×10⁴ =`10^6` = 100000

10 × 10⁶ × 10² = `10^9` = 1000000000
0