Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Testek , felületek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1141
Vázold föl az 5 cm magas egyenes hasáb hálóját , számítsd ki a felszínét és térfogatát , ha alapja :
olyan téglalap , amelynek oldalai 3 cm és 4,5 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
térfogat V=5*4,5*3=67,5cm3
felszín A=2*(5*4,5+5*3+4,5*3)=102cm2

a képen pedig a hátló kiterítve (méretek miliméterben)
Módosítva: 9 éve
1

és a javított rajz :)
1