Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika,sűrgős!

Főoldal » Középiskola » Fizika
429
0,5 g.............mg
12550 mg............kg
0,2kg.............g
550g..........kg
1500kg.........t
15,5 t..........kg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
0,5 g = 500 mg
12550 mg = 0,0125 kg
0,2kg =200 g
550g = 0,55 kg
1500kg = 1,5 t
15,5 t= 15500 kg
1