Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika, sűrgős!

Főoldal » Középiskola » Fizika
497
A robbanás a kőbányában messziről látható.Milyen messze van a kőbánya ha a robbanás hangja 5 másodperc alatt ér el hozzánk? A hang terjedési sebessége a levegőben 340 m/s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s=`v*t` = `5 s*340m/s` = 1700 m
0