Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat,sűrgős!

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
2000
A föld távolsága a Naptól 150 millió km. A fény terjedési sebessége 300000 km/s.Mennyi idő alatt ér a Nap fénye a Földre?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
t= `s/v` = `(150000000 km)/(300000 (km)/s)` =500 s = 8 perc 20 másodperc
0