Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat,sűrgős!

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
507
Mennyi a G ha m = 75kg és g=9,81 és 1,6 N/kg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
G = m*`g_f` = 75*9.81 = 735.75 N ez van a Földön

G = m*`g_h` = `75*1.6` = 120 N ez pedig a Holdon.
Módosítva: 6 éve
0