Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat,sűrgős!

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
754
Mekkora a márványkő sűrűsége ha 2 köbméter márványkő tömege 5400 kg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`rho` = `m/V` = `(5400 kg)/(2 m^3)` = 2700 `(kg)/m^3` = 2.7 `g/(cm^3)`
0