Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. `a/b^3` = `(a*b^2)/b^5`

2. `m/(9*n)` = `(3*m*n^3)/(27*n^4)`

3. `6/(7*x^2*y)` = `(30*x*y)/(35*x^3*y^2)`

4. `(5*k)/(6*p^5)` = `(20*k*p^4*c)/(24*p^9*c)`
1