Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
453
Csatoltam képet, remélem olvasható
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1, `x/y^2` = `(x*y^6)/y^8`

2, `a/(3*b)` = `(2*a*b^2)/(6*b^3)`

3, `9/(4*m^2*n)` = `(27*m*n)/(12*m^3*n^2)`

4, `(11*c)/(15*d^6)` = `(22*b*c*d)/(30*b*d^7)`
1