Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Zárójelfelbontás

Főoldal » Középiskola » Matematika
501
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`15a^2-{-4a^2+[5a-8a^2-(2a^2-a)+9a^2]-3a}=15a^2-[-4a^2+(5a-8a^2-2a^2+a+9a^2)-3a]=`
`=15a^2-(-4a^2+5a-8a^2-2a^2+a+9a^2-3a)=15a^2+4a^2-5a+8a^2+2a^2-a-9a^2+3a=20a^2-3a`
Módosítva: 6 éve
0