Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tört szorzattá alakítása

Főoldal » Középiskola » Matematika
467
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`1/(9m^2)-(25m^2)/121` , ahol `m≠0`
`1/(9m^2)-(25m^2)/121=(121-9m^2*25m^2)/(121*9m^2)=(121-225m^4)/(1089m^2)=`
`=(121-225m^4)*1/(1089m^2)` jobb nem jutott eszembe :(
0