Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitséget kérnék sűrgősen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
488
Ha a+c=11 és b=-5, számisd ki a 3a+5b+3c összeget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha a+c=11, akkor 3a+3c=33.
Ha b=-5, akkor 5b=-25.

A kettőt összeadva: 33+-25=8.
0