Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek vektoros feladat 11. osztály.

Főoldal » Középiskola » Matematika
1305
Az ABC szabályos háromszögben tekintsük az a=BC vektor, b=CA vektor, c=AB vektorokat.
Határozzuk meg a*b + b*c + c*a értékét.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, vektorok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Annyit lehagytam, hogy addig jutottam el, hogy megvan az, hogy a vektorok egyenlő hosszúak és hogy a közbeszárt szög(ek) 60 fokosak.
0

A közbezárt szög 120° !!
https://www.geogebra.org/m/qq47awmh
0