Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Testek , felületek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1260
egy szoba 5,6 m hosszú és 3,2 m magas. Az alapterülete 24,64 m². Milyen széles a szoba ?
Mekkora a térfogata ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Azt tudjuk, hogy hosszúság*szélesség=alapterület, tehát 5,6*szélesség=24,64, így szélesség=4,4 méter. A szoba térfogata alapterület*magasság=24,64*3,2=78,848 m³
1