Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Testek mozgása 2.0

Főoldal » Általános iskola » Fizika
554
Mekkora tat tesz meg egy kerékpáros 5 óra alatt ha 15 km/h a sebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`t=5 h` és `v=15 frac{km}{h}`. Így `s=v*t` alapján
`s= 15 frac{km}{h} * 5 h =75 km`.
Módosítva: 7 éve
0