Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sűrgösen segitségre lenne szükségem, segitsetek kérlek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
442
A 11/20 aránynak százalékos arány alakja...?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A százalék azt jelenti hogy századrész.
`11/20=(5·11)/(5*20)=55/100=55%`

Úgy is lehet csinálni, hogy beszorzod 1-gyel, vagyis 100%-kal:
`11/20·100%=1100/20 %=55%`
Módosítva: 6 éve
0