Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek kérlek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
747
a) Rajzoljatok egy derékszögű trapézt!
Az ABCD derékszögű trapézban a [BD] átló szögfelezője az ABC szögnek, m(A) szögnek =90⁰, AD=9 cm és BC=15 cm.
b) Határozd meg az [AB] nagyalap hosszát!
c) Határozd meg a BCD háromszög területét!
d) Határozd meg az ABM háromszög kerületét, ahol {M}= AD∩BC.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A válasz írása a te feladatod, de szívesen segítek az elindulásban egy képpel.
Ez alapján már megy a megoldás?
Módosítva: 7 éve
0