Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek bontsátok tényezőkre a következő számokat!

Főoldal » Középiskola » Matematika
571
X²- 1/4 kifejezés tényezőkre bontott alakja = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
˙`a^2-b^2\ =\ (a+b)*(a-b)`
`a^2\ =\ x^2`
`b^2\ =\ 1/4`
Módosítva: 7 éve
0