Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ki éerti?

Főoldal » Középiskola » Matematika
680
Adott, hogy az f (7) = –16. Határozd meg az f (–7) értékét, ha az
f függvény: 1) páros; 2) páratlan!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Itt van a definició: https://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1ros_%C3%A9s_p%C3%A1ratlan_f%C3%BCggv%C3%A9nyek
Ha páros a függvény f(-7)=f(7)=-16. ha páratlan f(-7)=-f(7)=- (-16)= 16
Módosítva: 7 éve
0