Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
982
Egy csomag magyar kártyából kihúzunk egymás után két lapot úgy, hogy az elsőként kihúzott lapot a második húzás előtt visszatesszük. Mi a valószínűsége annak, hogy mindkét kihúzott lap király lesz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha visszatesszük, akkor az összes eset: 32*32=1024, kedvező eset: 4*4=16, 16/1024=1/64=0,015625=1,5625%.
0