Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
701
Mennyi annak a valószínűsége, hogy egy pénzérmét háromszor egymás után feldobva két fejet és egy írást kapunk?

2, Egy osztályba 36 tanuló érettségizik matematikából. Tudjuk, hogy hattal többen választották a középszintű érettségit, mint az emelt szintűt. Hányan érettségiznek emelt szinten?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1, 25%. Mert 4 különféle "kapás" van, és ebből 1 a kedvező. Azaz 100(1/4).
2, (36/2)+6=középszint (=24) 36-24=emelt szint (=12).
Módosítva: 7 éve
0