Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
686
₀Az A B C és D pontok úgy helyezkednek el az O középpontú körön hogy m(AB) =86⁰,m(BC) 70⁰ és m(CD) =124⁰
Számítsátok ki: a) m(AD) =?
b) m(A), m(B),m(C),m(D) =? nagyon fontos kérlek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Nézd meg ezt a rajzot:
https://www.geogebra.org/m/nw8qthh8
Mit nem értesz még?
0