Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2324
Az ABC háromszögben m(A) =90⁰AD merőleges BC, D eleme (BC), BD=4cm DC=9
Az AD=.... cm és BC.... cm kérlek valaki segítsen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
AD= m(A), vagyis 90 cm.
BC=BD+DC, vagyis 13 cm.
0