Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika, tétel

430
Sziasztok!
Képen feltöltöttem 20 tételt várnám segítségeteket! Amit nem tudtok elolvasni azt ki lehet hagyni majd valahogy megoldom. Mivel nagyon, nagyon rossz vagyok matekból így sajnos erre az oldalra fordultam segítséget! Kérlek ne kövezzetek meg nem vagyok hülye csak matekból, de abból nagyon! Szóval aki unatkozik és unatkozik segíthet nekem! Képet csatolom, előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Érettségi, szóbeli, sos, sürgős, help, segíts, matek, matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Szia!
Nem találom a képet. Én tudok Neked segíteni, ezen az oldalon nem szokás megkövezni a másikat ez nem a Gyakori Kérdések :D
Viszont részletesen csak holnap este tudok írni, mert most én is vizsgára készülök, ami holnap lesz. Ha addig nem segítenek minden feladatban, és még aktuális akkor kérlek írj privátba! :)
0

A másik feladatban pedig írtad, hogy ábrázolni kell az f(x)=1 függvényt. Azt a feladatot kérlek nézd meg még egyszer, mert az egy konstanst (állandó) függvény.
(Ha a hozzárendelési szabály f(x)=b, akkor egy az x tengellyel párhuzamos nulla meredekségű függvényt kapsz, tehát egy vonalat).
Módosítva: 4 éve
0

Innen tudjátok letölteni: https://www.mediafire.com/file/9cosis249b88t1k/matek.rar/file
Igazából számolás kellene a definíciókat kikeresem interneten. Persze nem várom el senkitől,hogy megcsinálja az összeset,de ha csak egyet is megoldasz nekem nagy segítség. Ha megcsináltál egyet kérlek írd mellé a tétel számot és hányas feladat. Köszönöm!
0